ظریف: نباید برای مردم سوریه و یمن شرط گذاشت

وزیر امور خارجه کشورمان: نباید برای مردم سوریه و یمن و دیگر مناطق گرفتار در بحران برای گفتگو و روند سیاسی شرط گذاشته شود.
کد خبر: ۸۳۱۳۳۸
ظریف: نباید برای مردم سوریه و یمن شرط گذاشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد جواد ظریف عصر دوشنبه در نخستین روز از سفر به کشور تونس در دیدار با همتای تونسی خود گفت: دخالت خارجی در بحرانهای منطقه ای باید متوقف شود و راهکار گفتگو مبنای راه حلهای منطقه ای قرار بگیرد.

ظریف افزود: هر نوع کمکی به بحرانهای منطقه ای باید در جهت تسهیل مسیر گفتگوها باشد.

وی با بیان اینکه افراط و تروریسم امروز خطر بزرگ جامعه اسلامی است گفت: امروز نبرد اصلی بین افراط و اعتدال است و همه کشورهای اسلامی باید در یک جبهه علیه افراطگرایان متحد باشند.

ظریف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه مهم ایران و تونس در منطقه خواستار توسعه و تقویت مناسبات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دو کشور شد و گفت: روابط میان دو کشور می تواند بسیار بیشتر گسترش یابد و باید از ظرفیتهای دو طرف در این زمینه استفاده کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها