تیتر یک

تیتر روزنامه‌های جهان روز چهارشنبه 28/5/94
کد خبر: ۸۲۷۶۳۹

الشرق‌الاوسط چاپ لندن

بحران تشکیل دولت در ترکیه عمیق‌تر شده است. توپ در زمین اردوغان / حزب عدالت و توسعه خود را برای انتخابات زودهنگام آماده می‌کند / گروه‌های مخالف خواستار سپردن دولت به آنان هستند .

 

الاهرام چاپ مصر

وزرای خارجه اتحادیه عرب با کمک نظامی به لیبی به منظور مقابله با داعش موافقت کردند اما انجام حملات هوایی برضد این گروه در شهر سرت را نپذیرفتند .

 

الزمان چاپ عراق

نوری مالکی، نخست‌وزیر سابق می‌گوید گزارش تحقیق درباره موصل ارزشی ندارد. این اتفاق در اثر توطئه مشترک آنکارا واربیل بود که به وجود آمد .

 

 

السفیر چاپ لبنان

«داعش» با تهدید به «فتح قسطنطنیه» در یک نوار ویدئویی اعلام کرد: اردوغان خائن است و همان رویه آتاتورک را دنبال می‌کند.

 

 

الرای چاپ کویت

کویت لرزید / شبکه ملی نظارت بر زلزله در دانشگاه کویت اعلام کرد یک زلزله با قدرت 1/4 ریشتر را در شمال شرقی کشور ثبت کرده است .

 

روزنامه گاردین

ادای احترام به انگلیسی‌های کشته شده در انفجار تایلند

 

روزنامه دیلی‌تلگراف

دانش‌آموزان انگلیسی از همتایان خود در اتیوپی غمگین‌تر هستند

 

 

روزنامه وال‌استریت ژورنال

سوال از هیلاری کلینتون در مورد ایمیل‌های افشا شده در کمپین‌های ابتدایی انتخابات

 

روزنامه واشنگتن‌پست

یک کشته و سه زخمی در یک تیراندازی دیگر در مناطقی از واشنگتن

 

 

 

روزنامه یو.اس.ای‌.تودی

پوتین برای بررسی لاشه‌های پیدا شده از یک کشتی در دریای سیاه در کریمه، شخصا سوار یک زیر دریایی جستجوگر شد

 

روزنامه نیویورک‌تایمز

دونالد ترامپ موضوع مهاجرت را در میان جمهوریخواهان به حاشیه برده است

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها