مواد لازم: شیر 2 پیمانه, شکر 60 گرم, پودر شکلات 2 قاشق سوپخوری, خامه 150 گرم, پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری, بیسکویت ویفر قهوه نیمکوب شده 5 قاشق سوپخوری, گردو نیمکوب شده 5 قاشق سوپخوری, شکلات دراژه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
کد خبر: ۸۲۴۴۶۱

دسر خوش طعمِ کرم چاکلت

طرز تهیه:

1. شیر، شکر و پودر شکلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس کنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.

2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه کنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا کاملا مخلوط خنک و کمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شکلات دراژه را اضافه کنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین کنید. شما می‌توانید از اسپری طلایی خوراکی برای تزیین این کرم استفاده کنید.(ایده آل)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها