نان رولت

مواد لازم: آرد: یک لیوان ، تخم مرغ: 4 عدد ، نمک: کمی ، شیر یا ماست: یک لیوان، خیارشور: 4 تا 5 عدد ، ژامبون مرغ یا گوشت: 8 تا 10 ورق ، جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری ، سس مایونز: به میزان لازم.
کد خبر: ۸۲۳۰۴۶

نان رولت

طرز تهیه: ابتدا تمام مواد نان رولت شامل آرد، تخم‌مرغ، نمک و شیر یا ماست را با هم در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک مایه صاف و یکدست حاصل شود. ماهیتابه را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک ملاقه بردارید و کف ماهیتابه بریزید.

ماهیتابه را تکان دهید تا مایه نان در تمام سطح آن پخش شود. وقتی یک طرف نان کمی سرخ شد، آن را پشت‌ورو کنید. نان‌ها را بعد از آماده شدن در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس روی هر نان رولت یک قاشق سس مایونز بمالید و ورقه‌های ژامبون را روی آن بچینید. در نهایت خیارشورهای ورقه شده را روی ژامبون‌ها قرار دهید و جعفری خرد شده روی رولت بپاشید و به آرامی رول کنید. این رولت را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس برش زده و با زیتون تزئین کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها