نان رولی و دارچین

مواد لازم: آرد: 700 گرم ، شیر: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا‌خوری ، تخم‌مرغ: 2 عدد ، شکر: 2 تا 3 قاشق غذا‌خوری ، روغن جامد یا مارگارین: 300 گرم ، نمک: کمی ، روغن مایع: یک فنجان ، دارچین و کشمش: به میزان لازم
کد خبر: ۸۲۰۷۸۸

نان رولی و دارچین

طرز تهیه: ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و بعد روغن مایع، شکر، تخم‌مرغ و نمک را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آرد و پودر خمیر ترش را به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیری منسجم، حاصل شود. خمیر را گلوله کرده در ظرفی بگذارید و به آن 15 دقیقه استراحت دهید. سپس روی خمیر را به شکل بعلاوه با یک چاقو برش بزنید وروغن یا مارگارین را وسط آن گذاشته و دوباره خمیر را ببندید و این بار با وردنه خمیر را باز کنید تا مارگارین به همه جای خمیر، یکنواخت پخش شود. بعد خمیر را سه تا چهار لا تا کنید و روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. مجددا خمیر را جمع کنید و با وردنه آن را باز کنید و این‌بار پنج لایه تا کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید. در این مرحله برای آخرین بار خمیر را جمع کنید و با وردنه باز کرده و ده لا تا کنید و بعد از چند دقیقه دیگر کاملا خمیر را باز کرده و روی آن را دارچین و کشمش و در صورت تمایل کمی گردو بریزید. سپس خمیر را لوله کرده و روی آن را زرده تخم‌مرغ و زعفران زده و برش حلقه‌ای بزنید و در سینی فر چیده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده بگذارید و این نان بسیار سبک و خوشمزه را بپزید. پس از خنک شدن از فر بیرون آورده و با چای یا شیر میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها