طرز تهیه: ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و بعد روغن مایع، شکر، تخممرغ و نمک را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آرد و پودر خمیر ترش را به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیری منسجم، حاصل شود. خمیر را گلوله کرده در ظرفی بگذارید و به آن 15 دقیقه استراحت دهید. سپس روی خمیر را به شکل بعلاوه با یک چاقو برش بزنید وروغن یا مارگارین را وسط آن گذاشته و دوباره خمیر را ببندید و این بار با وردنه خمیر را باز کنید تا مارگارین به همه جای خمیر، یکنواخت پخش شود. بعد خمیر را سه تا چهار لا تا کنید و روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. مجددا خمیر را جمع کنید و با وردنه آن را باز کنید و اینبار پنج لایه تا کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید. در این مرحله برای آخرین بار خمیر را جمع کنید و با وردنه باز کرده و ده لا تا کنید و بعد از چند دقیقه دیگر کاملا خمیر را باز کرده و روی آن را دارچین و کشمش و در صورت تمایل کمی گردو بریزید. سپس خمیر را لوله کرده و روی آن را زرده تخممرغ و زعفران زده و برش حلقهای بزنید و در سینی فر چیده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده بگذارید و این نان بسیار سبک و خوشمزه را بپزید. پس از خنک شدن از فر بیرون آورده و با چای یا شیر میل کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم