این سامانه که «cSound» نامیده می شود توسط محققان مرکز تصویربرداری «GE Healthcare» در انگلیس ابداع شده است و در حال حاضر دکتر بیجوی خاندریا متخصص قلب و عروق از آن استفاده می کند.
وی این تصاویر را بسیار گرانبها توصیف می کند و می گوید: این تصاویر همانند این است که قفسه سینه بیمار را باز کرده و ضربان قلب وی را نگاه کنیم.
این نرم افزار به همراه یک دستگاه اولتراسوند که پرتوهایی از امواج صوتی را با فرکانس بالا به درون بدن می فرست، کار می کند.
سپس این نرم افزار با استفاده از انعکاس های این پرتوها، اشکال ارگان های داخلی را تشخیص می دهد.
«cSound» می تواند مقادیر زیادی اطلاعات جمع آوری کند.
این نرم افزار اطلاعاتی را که نمی تواند پردازش کند در حافظه خود ذخیره می کند.
سپس الگوریتم ها تمام اطلاعاتی را که در حافظه این نرم افزار ذخیره شده است را پردازش و تجزیه و تحلیل می کنند و بهترین سیگنال ها را بر یک پایه پیکسل در پیکسل انتخاب می کنند.
این اطلاعات سپس با هم ترکیب می شودد و تصاویر چهار بعدی از ارگان هایی مانند قلب و ریه را تشکیل می دهند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ