طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و همزمان در مقداری روغن تفت دهید. میگوهای پاک شده و خشک شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. دقت داشته باشید که گوشت میگو بسیار لطیف است و به زمان زیادی برای پخت احتیاج ندارد. رب را همراه نصف لیوان آب و نمک و زعفران به میگو اضافه کنید. مدت پخت باید تا تبخیر شدن آب ادامه پیدا کند. چند دقیقه مانده تا پایان طبخ غذا گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
برنج را از قبل آبکش کنید. کف یک قابلمه ته دیگ قرار دهید و برنج و مواد میگو را لایه لایه در قابلمه بریزید. در آخر مقداری روغن داغ یا کره روی برنج بریزید و صبر کنید تا دم بکشد. بعد آن را در دیس کشیده و همراه زیتون و سبزی خوردن میل کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد