طرز تهیه :
۱ – خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
۴ – بیسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
(نگین شف)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد