خدیجه رحمانی با اشاره به وجود مقداری مناسب از عنصر آهن در خرما خاطرنشان میکند: خرما بهترین ماده غذایی برای شروع افطار است که بسیار مقوی و مغذی بوده، کالری آن به سبب زود هضمی سریعتر جذب بدن میشود. همچنین به دلیل داشتن منیزیم به افزایش آرامش و کاهش ضعف ماهیچهها کمک میکند و علاوه بر تقویت بدن اثر بسزایی روی اعصاب میگذارد.
خرما غنی از ویتامینهای c و b است.
رحمانی به روزه داران توصیه میکند: هنگام افطار از خرما استفاده کنید تا از گرفتاریهای یبوست نیز جلوگیری کرده باشید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد