خدیجه رحمانی با اشاره به وجود مقداری مناسب از عنصر آهن در خرما خاطرنشان میکند: خرما بهترین ماده غذایی برای شروع افطار است که بسیار مقوی و مغذی بوده، کالری آن به سبب زود هضمی سریعتر جذب بدن میشود. همچنین به دلیل داشتن منیزیم به افزایش آرامش و کاهش ضعف ماهیچهها کمک میکند و علاوه بر تقویت بدن اثر بسزایی روی اعصاب میگذارد.
خرما غنی از ویتامینهای c و b است.
رحمانی به روزه داران توصیه میکند: هنگام افطار از خرما استفاده کنید تا از گرفتاریهای یبوست نیز جلوگیری کرده باشید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد