طرز تهیه: ابتدا عدس را با کمی نمک و ادویه بپزید. در حدی که له نشود. سپس آن را در صافی بریزید. برنج را هم در حد چلوکش آماده کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. اگر مایل بودید میتوانید کف دیگ را نان بگذارید و ته دیگ داشته باشید. سپس یک کفگیر برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید و روی آن را دو قاشق غذاخوری عدس بپاشید. همین طور ادامه دهید تا همه برنج و عدس را به ترتیب در قابلمه بریزید. لابه لای پلو را هم مقداری ادویه پلویی بپاشید. در این مرحله مقداری روغن را داغ کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. یک عدد پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک خوب مخلوط کنید و ورز دهید که حالت چسبندگی داشته باشد. از گوشتها به اندازه یک فندق بردارید و کف دست به صورت گلولههای کوچک گرد کنید و آنها را در یک ماهیتابه با مقداری کره تفت دهید و کنار بگذارید.
هسته خرماها را بیرون بیاورید و آنها را هم تفت دهید. کشمشها را بشویید و خشک کنید و به خرماها اضافه کنید و با هم تفت دهید. لازم به ذکر است که خرما و کشمش زود میسوزد. فقط در حد نرم شدن آنها را تفت دهید. بعد از دم کشیدن برنج مقداری از آن را در زعفران بزنید و پلو را در دیس بکشید. روی آن را با برنج زعفرانی و پیاز سرخ شده و خرما و کشمش و گوشت سرخ شده تزئین کنید (به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید) غذا آماده است؛ بفرمایید نوش جان.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است