دستور پخت:
ابتدا شکر، پودر کاکائو و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
شیر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا دسر غلیظ شود.
آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
دسر را در ظرفهای تکنفره بریزید و پس از سرد شدن، روی آن را با پودر پسته و ترافل یا هر نوع مغزی که دوست دارید، تزئین کنید.
دسر شکلاتی شما آماده است. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: