طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم.
سیر، پیاز رندهشده، نمک، فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخکرده مخلوط میکنیم و بخوبی آنها را ورز میدهیم.
مقداری روغن درون قابلمه میریزیم و وقتی که داغ شد سیبزمینی را حلقهحلقه کرده، درون قابلمه میچینیم.
بعد از چیدن حلقههای سیبزمینی، مواد ورزدادهشده را به طور یکنواخت روی حلقههای سیبزمینی میریزیم و سپس برنج را روی مواد ریخته، دو قاشق آب داغ هم روی آن میریزیم و درِ قابلمه را میگذاریم.
حرارت را کمی زیاد میکنیم تا آب بخار شود و درون قابلمه بپیچد.
اکنون کمی روغن روی مواد میریزیم، دمکنی را میگذاریم و صبر میکنیم غذا دم بکشد.
حدود یک ساعت بعد غذا آماده است و میتوانیم آن را سرو کنیم. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: