طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم.
سیر، پیاز رندهشده، نمک، فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخکرده مخلوط میکنیم و بخوبی آنها را ورز میدهیم.
مقداری روغن درون قابلمه میریزیم و وقتی که داغ شد سیبزمینی را حلقهحلقه کرده، درون قابلمه میچینیم.
بعد از چیدن حلقههای سیبزمینی، مواد ورزدادهشده را به طور یکنواخت روی حلقههای سیبزمینی میریزیم و سپس برنج را روی مواد ریخته، دو قاشق آب داغ هم روی آن میریزیم و درِ قابلمه را میگذاریم.
حرارت را کمی زیاد میکنیم تا آب بخار شود و درون قابلمه بپیچد.
اکنون کمی روغن روی مواد میریزیم، دمکنی را میگذاریم و صبر میکنیم غذا دم بکشد.
حدود یک ساعت بعد غذا آماده است و میتوانیم آن را سرو کنیم. (جام جم سرا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر