مواد لازم میانی کلمپه:
خرما: ۴۰۰ گرم، گردوی پودر شده: به میزان لازم، پودر هل: یک قاشق چایخوری، دارچین: یک قاشق مرباخوری
روغن جامد را آب کرده و با آرد و بکینگپودر مخلوط کنید. زرده تخممرغها و شیر یا ماست و زعفران را بزنید و به آن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود. این خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت دهید. در این فاصله، گردو و خرما را چرخ و با پودر هل و دارچین مخلوط کنید.
خمیر را روی سطحی صاف با وردنه به قطر نیمسانت باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید. از مخلوط خرما و گردو، به اندازه یک گردوی کوچک روی خمیر قالب زده گذاشته و یکی دیگر از خمیرها را روی آن قرار دهید و به هم بچسبانید و اطراف آن را بپیچانید و با مهر مخصوص کلمپه، روی آنها را مهر زده و کمی کنجد یا پودر پسته برای تزئین روی آنها بریزید و در سینی فر قرار دهید. فر را از قبل گرم کنید و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. در انتهای پخت، چند لحظه گریل را روشن کنید تا روی آنها طلایی شود. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم
**فرصت شغلی مناسب سراغ دارم**
ایمیل : sajadyazdanparast1@gmail.com
شماره : 09901649688