طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در یک ظرف گود با آب و به هم بزنید تا خوب نشاسته حل شود و تقریبا ۴۰ دقیقه به همان حال بگذارید تا نشاسته کاملا تهنشین شود. بعد آب آن را صاف و شکر، جوهرلیمو، گلاب و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت گذاشته، حتما مرتب آن را هم بزنید تا اندازهای که مواد منسجم شده و بتوان یکجا آن را جمع کرد و مانند ژلهای کشدار، سفت و شفاف درآید.
آرد را کف سینی بریزید و مواد پخته شده را روی آرد پهن کنید و به قطر یک تا ۲ سانتیمتر آن را صاف کرده و روی آن را هم آرد بپاشید. بعد از سرد شدن آن را به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در آرد بغلتانید تا اطراف آنها نیز به آرد آغشته شود. میتوانید به جای آرد از پودر نارگیل هم استفاده کنید. راحتالحلقوم سوغات تبریز است. آن را در ظرف دربسته به مدت طولانی میتوان نگهداری کرد. (جام جم سرا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
بعضی وقتا هم شل تر درستش میكنم و می ریزم تو لیوان و می زارم تو یخچال سرد كه شد مثل دسر سرو میكنیم