طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب حل شود.
سپس ظرف محتوی این مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
وقتی شیر داغ شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا مواد غلیظ شود و تقریبا رد قاشق روی آن بماند.
مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید.
بعد از خنک شدن روی آن را با تکههای موز تزیین و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
سپاس