ابراهیم کریمی در گفتوگو با ایسنا افزود: با توجه به استقبال صورت گرفته از طرح پرداخت جریمه ریالی به جای انجام خدمت سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر، تصمیم بر آن شد تا مهلت مراجعه متقاضیان برای ثبتنام تا پایان امسال تمدید شود.
وی با اشاره به استقبال انجام شده از اجرای این طرح اظهار کرد: فقط روزهای گذشته میزان مراجعات به حدی بود که روزانه بیش از 12 هزار نفر برای ثبتنام اقدام کردند.
کریمی با بیان اینکه بعد از ثبتنام و ثبت درخواست مشمولان دیگر نباید به دفاتر پلیس+ 10 و سازمان مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: در مرحله دوم طرح امکان ویرایش اطلاعات و نیز انصراف از درخواست را فراهم خواهیم کرد و آن را طی فراخوانی به اطلاع متقاضیان میرسانیم. همچنین تک تک مراحل نیز از طریق پیامک به متقاضیان ارسال خواهد شد.جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره مدارک برای ثبتنام نیز خاطرنشان کرد: اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، اصل یا گواهی معتبر آخرین مدرک تحصیلی، اصل و کپی شناسنامه همسر و فرزندان به همراه چند قطعه عکس و واریز ده هزار تومان وجه از متقاضیان دریافت میشود.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد