آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر

مواد لازم مسقطی با پودر کاستر: نشاسته: 1 پیمانه، شکر: دوسوم پیمانه، پودر کاستر: 3 قاشق غذاخوری، خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری، گردو: 5 تا 6 عدد، هل آسیاب شده: 1 قاشق مرباخوری، گلاب و زعفران: هر یک به میزان لازم، روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری، آب: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۷۱۱۲
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر

طرز تهیه:
ابتدا شکر را در داخل ظرف می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کاملا به صورت کارامل شده در بیاید. نشاسته را در ظرفی ریخته و آب و مقداری گلاب و هل را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم. شکر را به مدت 15 دقیقه روی گاز می گذاریم وقتی آماده شد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود. سپس نشاسته را اضافه و آرام آرام به هم می زنیم. پودر کاستر را با مقداری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردوها را به صورت خرد شده در می آوریم سپس مواد مخلوط شده را در کارامل می ریزیم و به آرامی به هم می زنیم. اکنون 2 قاشق روغن مایع را به مواد اضافه کرده سپس از روی حرارت بر می داریم. مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن را کاملا صاف کرده و بعد از سرد شدن می توانیم به شکل دلخواه برش دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها