طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب ابتدا شیر و کاکائو و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا صاف شود. دقت کنید کاکائو گلوله نباشد. اگر لازم است آن را از صافی رد کنید، چون بعدا دچار مشکل میشوید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و آنقدر حرارت دهید که اطراف ظرف محتوی شیر حباب بزند، ولی نجوشد. حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع غلیظ شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول میکشد. در این مرحله کره را اضافه کنید و باز هم زدن را ادامه دهید تا شکلات آماده شده و بگذارید سرد شود. دقت کنید در حین پخت، نباید شکلات ته بگیرد. همچنین میتوانید کاکائو را کمتر بریزید. در این صورت شکلات صبحانه شما شیرینتر خواهد شد.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم