آموزش آشپزی

طرز تهیه «پنیر پیتزا» در خانه

جام جم سرا: ‌ مواد لازم- شیر پاستوریزه: ۲ لیتر، سرکه: یک تا دو قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم، پارچه نخی نازک و کاملاً تمیز: یک متر.
کد خبر: ۷۶۷۹۲۸

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانید. در این موقع شیر شروع به بسته شدن می‌کند. زمانی که شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از این مدت، آن را داخل پارچه نازک بریزید و اطراف آن را جمع کنید و گره بزنید. در یک ظرف مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه محتوی شیر سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقیقه قرار دهید. بعد از آن پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و مجددا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و ده دقیقه هم در این حالت پنیر را بجوشانید.

دقت کنید که این جوشاندن باعث کش آوردن پنیر شده و هر چقدر ملایم‌تر و بیشتر بجوشد کش‌دار‌تر می‌شود. ولی مراقب باشید که نسوزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. پنیر آماده شده را رنده کنید و در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱۵
مونا
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
۰
۱
سلام.چرا پنیر من اصلا خوب نشد؟پختن یعنی چی؟پنیر من گلوله گلوله شد.چرا؟
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۷
۰
۰
پنیری كه درست كردم اصلا خوب نشد و گلوله شد كش هم نیومد
حیدر نداف
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۷
۰
۰
سلام خسته نباشید پنیر را اخر سر بپزیم یعنی چطوری خشك توی ظرف بگذاریم وبعد از ریختن مواد بسته شده در پارچه اب ان رایگیریم وداخل اب نمك بگذاریم
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۵
۰
۰
سلام شیر پر چرب باید باشه با این شیر پاستوریزه نمیشه
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
۰
۰
سلام خیلی جالب بود ، تا حالا نمی دونستم پنیر پیتزا رو میشه در خونه هم تهیه كرد ممنون از مطلب خوبتون فقط خواستم بپرسم مرحله آخر یعنی برای كش دار شدن پنیررا باید چه مدت بجوشونیم؟
معصومه
Germany
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸
۰
۰
بسیارعالیه اموزش پنیر وحتی اگر كیك ساده ونان پنجره ای راهم بار بدهید ممنونً میشوم
لیلا
-
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۲
سلام. منم مشكل دوستان رو داشتم نه پنیرم اب شد و نه كش امد.لطفا بگید مشكل چیه اگه كسی میدونه.
با این روش اصلا خوب در نمیاد من دوباره امتحان كردم گفتم شاید بار اول اشتباهی كردم اما متاسفانه برا بار دوم هم همون جور شد
مریم
-
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
۰
۱
منم مشكل. دوستان رو داشتم،شمایی كه دستور رو میگذاری چرا جوابگو نیستید،لطفا راهنمایی كنید كه كجای كار اشتباه كردیم
بهار
-
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۵
۰
۰
اصلا با این روش پنیر پیتزا درست نمیشه من چندبار امتحان كردم شدنی نیست
مومو
-
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
۰
۰
دروغه این فردی كه مطلبو نوشته نیمرو هم درست نكرده تا چه پنیر پیتزا این روش تهیه پنیر معمولیه برای روش تهیه درست تو یوتوب سرچ كنید
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
۰
۰
سلام من همین روش درست كردم اما درمرحله اخر كه خواستم حرارت بدم پنیرام دونه دونه شدن ودیگه نمیشه كه بهشون شكل بدم چیكاركنم
mehdi
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲
۰
۰
بسیار عالی و آموزنده بود متشكرم
Gh.m138892
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۸
۰
۰
با عرض سلام.تو بعضی دستورها از قرص پنیر هم استفاده شده .تاثیر اون چیه
پارسا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۱
۰
۰
واقعا عالی بود اما این مقدار مواد برای تهیه چه مقدار پنیر پیتزا است؟

نیازمندی ها