نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۶۶۶۶۱   ۱۸ بهمن ۱۳۹۳  |  ۰۷:۴۵

مواد لازم جهت تهیه پاستای بادمجان: فلفل دلمه ای: 1 عدد، پنیر پیتزا: 1 بسته، گوشت چرخ شده: 250 گرم، پیاز: 1 عدد، سیر: سه تا چهار حبه، گوجه: 2 عدد، تخم مرغ: 2 عدد، بادمجان: 1 کیلوگرم، رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری، قارچ: 150 گرم، پاستا: 1 بسته، زردچوبه، فلفل و آویشن: هر یک به میزان لازم، نمک و روغن: هر یک به مقدار لازم.

آموزش آشپزی / پاستای بادمجان

طرز تهیه پاستای بادمجان:
گوشت را داخل تابه میریزیم با مقداری روغن تفت می دهیم. پیاز داغ و سیر سرخ شده را اضافه کرده و بعد از اینکه قارچ ها را ورقه ای کردیم و تفت دادیم گوجه ها را به صورت نگینی شده در آورده و به مواد می افزاییم و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و نمک را با مواد مخلوط می کنیم. سپس فلفل دلمه ای و رب گوجه را هم اضافه کرده، تخم مرغ ها را داخل ظرفی می ریزیم و کاملا به هم می زنیم. سپس پاستای آبکش شده و پنیر پیتزا و مابقی مواد را از روی شعله برمی داریم و به این مواد اضافه می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. بادمجان های حلقه شده با پوست که تفت داده بودیم را در ظرفی می گذاریم تا کاملا ظرف با بادمجان ها پر شود. بعد از آن کل مواد را روی آن ریخته و داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه می گذاریم تا آماده سرو شود.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: