معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی خبر داد

تقسیط بدهی‌های معوقه کارفرمایان تامین اجتماعی

تقسیط جرایم بیمه ای کارفرمایان بدهکار

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از تقسیط جرایم بیمه ای کارفرمایان بدهکار در سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۷۶۶۲۳۰

تقسیط جرایم بیمه ای کارفرمایان بدهکار

علی ربیعی افزود: با بخشودگی و تقسط جرایم کارفرمایان علاوه بر اینکه بخشی از بدهی سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود ، همچنین در جهت رفع بیکاری و رونق بازار اشتغال نیز موثر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارفرمایان درخواست بخشودگی جرایم بیمه ای خود را داشته اند، گفت: سال 92 قانون بخشودگی جرائم از سوی سازمان تامین اجتماعی اجرایی شد و برهمین اساس بیش از 20 درصد کارفرمایان بدهکار برای بخشودگی جرایمشان به شعب تامین اجتماعی مراجعه کردند .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در سال 93 این موضوع در قانون برنامه و بودچه پیش بینی نشده بود و با توجه به تقاضاهای زیاد و همچنین بدهی کارفرمایان ، مجددا بخشودگی جرایم در بودجه سال آینده درخواست شده است.

به گفته ربیعی، با اجرای این قانون در سال آینده بدهی های بیمه ای کارفرمایان با در نظر گرفتن تسهیلاتی در چندین ماه تقسیط می شود.

این در حالی است که سال 92 با اجرای قانون بخشودگی جرایم از 2 هزار میلیارد تومان بدهی بیمه ای کارفرمایان، 400 میلیارد تومان جمع آوری شد. ( مهر )

برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها