طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب، برنج و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از کره را اضافه کنید و بجوشانید. نیمی دیگر از کره را هم در یک ماهیتابه بریزید و خرما و کشمش را تفت دهید و در صورت تمایل یک پیمانه گردوی خرد شده هم بیفزایید و زغفران را روی آنها بریزید. وقتی آب و شیر برنج کشیده شد، مواد تفت داده شده را روی آن گذاشته و پلو را دم کنید.20 دقیقه بعد پلو آماده شده و در دیس بکشید و با چاشنی ماستوخیار میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد