آموزش آشپزی

طرز تهیه خرماپلو با ترکیب شیر

جام جم سرا: ‌مواد لازم- برنج: ۴ پیمانه، شیر: ۵ پیمانه، آب: یک پیمانه، کشمش پلویی: یک پیمانه، خرمای هسته گرفته: ۲۰۰ گرم، کره: ۱۰۰ گرم، زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۱۴۶۵

طرز تهیه:

ابتدا شیر و آب، برنج و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از کره را اضافه کنید و بجوشانید. نیمی دیگر از کره را هم در یک ماهی‌تابه بریزید و خرما و کشمش را تفت دهید و در صورت تمایل یک پیمانه گردوی خرد شده هم بیفزایید و زغفران را روی آنها بریزید. وقتی آب و شیر برنج کشیده شد، مواد تفت داده شده را روی آن گذاشته و پلو را دم کنید.20 دقیقه بعد پلو آماده شده و در دیس بکشید و با چاشنی ماست‌وخیار میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها