پورشه تا سطح 20درصد سهام فولکس واگن را می خرد

جام جم آنلاین: شرکت خودروسازی آلمانی پورشه ، سازنده خودروهای لوکس اسپرت روز یکشنبه 25 سپتامبر اعلام کرد تصمیم دارد تا سطح 20 درصد سهام گروه خودروسازی آلمانی فولکس واگن ، چهارمین خودروساز جهان را خریداری کند.
کد خبر: ۷۵۹۵۶

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، شرکت خودروسازی پورشه اعلام کرد مایل است روابط با گروه فولکس واگن نخستین خودروساز اروپایی و چهارمین خودروساز جهان را تحکیم کرده و تا سطح 20 درصد سهام این غول خودروسازی را خریداری کند.

شرکت پورشه هم اکنون در تولید خودروی 2 دیفرانسیل کاین با فولکس واگن مشارکت داشته و در طرح تولید یک موتور 2 سوخته بنزینی  برقی با این گروه همکاری می کند.
شرکت پورشه با خرید 20 درصد سهام فولکس واگن به بزرگترین سهام دار این غول خودروسازی تبدیل می شود وجلوتر از ایالت ساکس سفلی آلمان که 18.2 درصد سهام فولکس واگن را در اختیار دارد ، قرار می گیرد.

خرید 20 درصد از سهام فولکس واگن 3 میلیارد یورو برای پورشه هزینه خواهد داشت.با این حال ، با خرید 20 درصد سهام فولکس واگن شرکت پورشه مانع از عرضه عمومی سهام فولکس واگن در بازار می شود که به ضرر این گروه بوده و بورس بازان سهام منافع دراز مدت و استقلال فولکس واگن را به خطر خواهند انداخت.
در روزهای اخیر شایعاتی رواج یافته اند که سرمایه گذاران آنگلوساکسون یا عرب برای خرید سهام فولکس واگن توجه نشان داده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها