نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۵۵۸۰۵   ۱۵ دی ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

مواد لازم برای نان قیسی و پرتقال: شیر یک پیمانه خمیرترش 1 قاشق سوپ خوری شکر 80 گرم تخم مرغ 1عدد کره 70 گرم ماست 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری آرد به میزان لازم قیسی خرد شده 100 گرم مربای پوست پرتقال مواد رویه نان: زرده تخم مرغ 1 عدد خامه 1 قاشق سوپ خوری. طرز تهیه نان قیسی و پرتقال: شیر نصف پیمانه بعد از گرم کردن در ظرف می ریزیم شکر را اضافه می کنیم و با آرد مخلوط میکنیم و بهم میزنیم و کناری نگه می داریم . شکر ، زرده تخم مرغ ، کره و ماست و رنده پوست پرتقال را درون یک ظرف ریخته و خوب به هم می زنیم تا خمیر مانند شود و در طول به هم زدن آرد را به آن می افزاییم. سپس روغن مایه را به خمیر اضافه می کنیم و قیسی نرم شده را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم و می گذاریم تا خمیر 10 دقیقه بماند تا پف کند .خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و با چاقو برش می زنیم و بصورت استوانه های در می آوریم و مانند گیس 3 تکه خمیر را دور هم می پیچانیم و درون قالب می گذاریم و به مدت 10 دقیقه پارچه ای روی قالب گذاشته و گوشه ای نگه میداریم تا خود را بگیرد . پس از مرحله دوم زرده تخم مزغ و خامه را با هم مخلوط کرده و با قلم مو بر روی خمیر می کشیم و با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه درون فر می گذاریم تا پخته شود و سپس آن را با کنجد تزیین می کنیم.

آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال

منبع: شبکه استانی خوزستان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: