مواد لازم برای نان قیسی و پرتقال: شیر یک پیمانه خمیرترش 1 قاشق سوپ خوری شکر 80 گرم تخم مرغ 1عدد کره 70 گرم ماست 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری آرد به میزان لازم قیسی خرد شده 100 گرم مربای پوست پرتقال مواد رویه نان: زرده تخم مرغ 1 عدد خامه 1 قاشق سوپ خوری. طرز تهیه نان قیسی و پرتقال: شیر نصف پیمانه بعد از گرم کردن در ظرف می ریزیم شکر را اضافه می کنیم و با آرد مخلوط میکنیم و بهم میزنیم و کناری نگه می داریم . شکر ، زرده تخم مرغ ، کره و ماست و رنده پوست پرتقال را درون یک ظرف ریخته و خوب به هم می زنیم تا خمیر مانند شود و در طول به هم زدن آرد را به آن می افزاییم. سپس روغن مایه را به خمیر اضافه می کنیم و قیسی نرم شده را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم و می گذاریم تا خمیر 10 دقیقه بماند تا پف کند .خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و با چاقو برش می زنیم و بصورت استوانه های در می آوریم و مانند گیس 3 تکه خمیر را دور هم می پیچانیم و درون قالب می گذاریم و به مدت 10 دقیقه پارچه ای روی قالب گذاشته و گوشه ای نگه میداریم تا خود را بگیرد . پس از مرحله دوم زرده تخم مزغ و خامه را با هم مخلوط کرده و با قلم مو بر روی خمیر می کشیم و با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه درون فر می گذاریم تا پخته شود و سپس آن را با کنجد تزیین می کنیم.

منبع: شبکه استانی خوزستان
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / کیک شکلاتی خیس
آموزش آشپزی / خرمای کمربندی
آموزش آشپزی / خورش آلو اسفناج
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / آش غورابه
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کراکت ماهی
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
خوراک گل کلم
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / ساندویچ کوکو سبزی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / کوکوی ذرت
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
آموزش آشپزی / پای اسفناج
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
کیک هویج
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
دسر نارگیلی
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی