مربا برای صبحانه، با پوست نارنج

از خلال پوست نارنج هم می‌توان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت. چه مربا تهیه کنید و چه ترشی، پوست نارنج تقویت کننده مناسبی برای معده‌ است و چنان که در طب سنتی گفته شده، مصرف حدود چهار گرم از پوست خشک نارنج حالت تهوع و استفراغ را دفع می‌کند و انگلهای دستگاه گوارش را خارج می‌کند.
کد خبر: ۵۹۵۳۵۶


مواد لازم:
 
خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر یک کیلو
 آب‌لیمو دو قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
 
- خلال نارنج ‌ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض کنید.
 - مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
 - خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
 - سپس خلال‌ها را در آب‌کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.
 - شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
 - بعد از این‌که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
 - در انتها آب‌لیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها