مواد لازم:
خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر یک کیلو
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
- سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود.
- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
- بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
- در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: