نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۴۹۴۸۰   ۲۵ آذر ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

برنج خیسانده شده: 2پیمانه یا 3 پیمانه ادویه نمک پودر دارچین فلفل سیاه : به میزان لازم شکر: یک پیمانه تمر هند : باتوجه به ذائقه سیر : 3حبه رنده شده گشنیز و شوید خرد شده : 3 قاشق غذاخوری رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده : 250 گرم تعدادی از صیفی جات مورد علاقه مانند کدو، بادمجان، پیاز، گوجه یا برگ انگور طرز تهیه: داخل شکم بادمجان و کدو و گوجه و پیاز را با چاقو خالی می کنیم ادویه نمک فلفل سیاه سیر رب گوجه سبزیجات و گوشت چرخ کرده را با هم مخلوط می کنیم تمام مواد را خوب با قاشق هم میزنیم مواد را داخل بادمجان می ریزیم با دست این کار راحت راست مواد را با انگشت داخل بادمجان فشرده می کنیم سپس سر بادمجان را روی آن قرار می دهیم کدو را هم مانند بادمجان پر می کنیم مقداری از مواد را با قاشق داخل کدو می ریزیم و باانگشت مواد را هل می دهیم به اندازه یک بند انگشت از بالای کدو فاصله می گذاریم در مورد گوجه هم همینطور شکمش را خالی می کنیم مواد را درون آن قرار می دهیم چون بافت گوجه نرم است زود له می شود پس به آرامی مواد را داخل آن بریزیدپیاز را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار می دهیم تا نرم شود سپس یک لایه از آن را جدا می کنیم مواد را درون آن قرار می دهیم و می پیچانیم به دقت باید پیچانده شود که باز نشود برگ مو را ابتدا با دقت باز کنید و روی بشقاب قرار دهید مقدار کمی از مواد را روی برگ مو قرار دهید خیلی با دقت این کار را انجام دهید در ظرف دیگری شکر و آب تمر هند را می ریزیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم باتوجه به ذائقه خود می توانید تمر و یا شکر را کم و یا زیاد کنید کمی نمک هم اضافه می کنیم مقداری دارچین خرد شده هم اضافه می کنیم ته قابلمه کمی روغن می ریزیم سیب زمینی حلقه حلقه شده را کف قابلمه می چینیم سپس یک طبقه پیاز می چینیم طبقه بعدی بادمجان را می چینیم طبقه بعد از بادمجان برگ مو را می چینیم بعد از آن کدو وبعد از آن در آخر گوجه را قرار می دهیم آب تمر و شک را که با هم مخلوط کرده ایم روی مواد می ریزیم بسیار آهسته و با دقت این کارا انجام می دهیم تا مواد از هم باز نشود سپس قابلمه را روی شعله قرار می دهیم یک ظرف سنگین بصورت وارونه در دیگ روی مواد قرار می دهیم در قابلمه را می گذاریم و با شعله ملایم اجازه می دهیم تا پخته شود مرتب آن را چک می کنیم اگر دوست داشتید غذای شما ترش باشد آب تمر اضافه کنید و اگر تمایل داشتید شیرین باشد شکر اضافه کنید برای تزئین از لیمو ترش و سبزیجات استفاده کنید نوش جان

آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)

منبع: شبکه استانی خوزستان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: