جام جم سرا:
طرز تهیه:
گلسرخ را شسته و در ظرفی ریخته و حرارت دهید.
بعد از جوش آمدن آب آن را خالی کنید و مجددا روی آن آب بریزید و این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا تلخی آنها بر طرف شود و گلسرخ تقریبا پخته شود.
شکر و آب را هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و گلسرخ را به آن اضافه کنید و بگذارید هم گل کاملا پخته شود و هم مربا قوام بیاید.
آبلیمو در آن بریزید و رنگ خوراکی را هم قطره قطره بریزید تا رنگ دلخواه به دست بیاید. دقت کنید آبلیمو را در مرحله آخر بریزید و بیش از پنج دقیقه نجوشانید تا مربا رنگ شفاف داشته باشد.
مربا را بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
اگر میخواهید مربا شفاف باشد به جای شکر از قند استفاده کنید، چون شکر آن را تیرهتر میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد