آموزش آشپزی

طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

مواد لازم- شکر: ۱/۵ کیلو، آب: ۲/۵ لیوان، گل خشک محمدی تبریزی: ۱۵۰ گرم، آبلیمو: ۲ قاشق غذا‌خوری، رنگ قرمز خوراکی: کمی.
کد خبر: ۷۳۹۵۱۰
طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

جام جم سرا:

طرز تهیه:

گل‌سرخ را شسته و در ظرفی ریخته و حرارت دهید.
بعد از جوش آمدن آب آن را خالی کنید و مجددا روی آن آب بریزید و این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا تلخی آنها بر طرف شود و گل‌سرخ تقریبا پخته شود.
شکر و آب را هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و گل‌سرخ را به آن اضافه کنید و بگذارید هم گل کاملا پخته شود و هم مربا قوام بیاید.
آبلیمو در آن بریزید و رنگ خوراکی را هم قطره قطره بریزید تا رنگ دلخواه به دست بیاید. دقت کنید آبلیمو را در مرحله آخر بریزید و بیش از پنج دقیقه نجوشانید تا مربا رنگ شفاف داشته باشد.
مربا را بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

مربای گل محمدی - جام جم سرا
نکته:

اگر می‌خواهید مربا شفاف باشد به جای شکر از قند استفاده کنید، چون شکر آن را تیره‌تر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
پروین دارابیان
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
۰
۰
كامل تر بنویسبد متشكرم به من خیلی كمك میكند در خانه داری واشپزی لطفا طرز تهیه را كاملتر بنویسید ممنون از تلاش شما
بی بی
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
۰
۰
عالی بووووود
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها