
آیت الله آملی لاریجانی در نشست امروز مسئولان عالی قضایی با تبریک انتصاب دکتر محمد سرافراز به ریاست رسانه ملی و همچنین تشکر از تلاش های مهندس ضرغامی در دوره ریاست بر صدا و سیما بر نقش رسانه ملی برای کمک به قوه قضائیه تاکید کرد .
آیت الله لاریجانی در این نشست گفت : قوه قضائیه برای پیشبرد اهدافش واقعا نیاز به صدا و سیما دارد . رئیس قوه قضائیه با اشاره به تاثیر رسانه ملی در افکار عمومی افزود : انتظار داریم صدا و سیما به عنوان یک دانشگاه بزرگ که در خانه های مردم نفوذ دارد ، در فرهنگ سازی و پیشگیری از جرم با اطلاع رسانی درست به قوه قضائیه کمک زیادی کند . (روابط عمومی رسانه ملی)
{$convert_old_media}
محسن مومنیشریف:
معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتشنشانی کشور در گفتوگو با «جامجم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتشنشانی میپردازد
گفتوگو با دبیر آیین نکوداشت چهرههای ماندگار میراث فرهنگی ایران درباره کارنامه مرحوم دکتر میرشکرایی؛