جوانهها یکی از بهترین موادغذایی برای وعدههای غذایی ماست و برای رشد کودکان نیز بسیار مفید است، آشپزهای بزرگ به عنوان طعم دهنده غذا یا حتی به عنوان سبزیجات تزئینی در کنار غذا از آنها استفاده میکنند.
اکثر متخصصان در مورد مزایای جوانهها و دانهها گفتهاند: ساقهها نسبت به دانه ویتامین بیشتری دارند در واقع مانند دارویی کمبودهای تغذیهای را جبران میکنند و دارای ویتامینهای بسیاری مانند موادمعدنی، عناصرکمیاب، پروتئینها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری، آنزیمها و مواد فعال بیولوژیکی هستند.
جوانهها سطح بالایی از کلروفیل را برای بدن فراهم میکنند و به کمک اکسیژن، بدن را سم زدایی میکنند؛ دانهها دارای آنتی اکسیدان و فیبر هستند که باعث هضم بهتر غذا میشوند، پیری زودرس بافتها را کند میکنند، با سرماخوردگی مبارزه میکنند، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند؛ در کل ویتامینها و اکسیدانهای مفیدی برای زمستان هستند؛ دانهها و جوانهها به راحتی قابل هضم هستند و دارای مواد مغذی بیشماری هستند.
به گفته پزشکان استفاده از جوانهها در سطح جهانی میتواند مشکل سوء تغذیه را از بین ببرد زیرا دانهها 20 برابر بیشتر از مواد گوشتی مغذی هستند در ضمن ارزانترند و با اضافه کردن برخی از جوانهها در منوی غذایی روزانه کمتر دچار سوء هاضمه میشوید. ( فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم