تکذیب افت کیفیت و شوری آب تهران

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور هرگونه جیره‌بندی یا شوری آب شرب تهران را که در برخی رسانه مطرح شده است، تکذیب و رد کرد.
کد خبر: ۷۲۱۰۷۲

به گزارش واحد مرکزی خبر، فرهام کرکانی در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد گفت: کیفیت آب شرب تهران در آزمایشگاه‌های متعددی کنترل و نظارت می‌شود و از این لحاظ هیچ‌گونه مشکلی نداریم.وی افزود: اگر شهروندان همکاری و در مصرف آب تا 20 درصد صرفه‌جویی کنند هیچ نیازی به کاهش فشار آب هم نخواهد بود.

کرکانی تصریح کرد: اما اگر بارش‌های پاییزی مطابق نیاز نباشد و مصرف هم کاهش نیابد، احتمال اعمال افت فشار در شبکه آبرسانی وجود دارد.وی اعلام کرد: سد لار با ظرفیت 960 میلیون مترمکعب 32 میلیون لیتر آب ذخیره دارد که به معنای خشک شدن کامل سد است و نمی‌توان برداشت کرد.

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: خشکسالی در کشور پایدار شده و کاهش منابع آب زیرزمینی چاه‌ها و چشمه‌ها هم سبب شده است روستاهای بیشتری با مشکل تأمین آب شرب مواجه شوند و باید مدیریت طرف‌های تقاضا در اولویت باشد و مردم همکاری کنند.

بارورسازی ابرها در 12 استان قطعی شد

در همین حال، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از آغاز اجرای طرح باروری ابرها در 12 استان کشور از ابتدای مهرماه سال جاری (سال آبی جدید) خبر داد.

به گزارش مهر، رحیم میدانی با بیان این‌که طرح باروری ابرها به‌ صورت جدی در برنامه‌های وزارت نیرو قرار گرفته است، گفت: تمامی تجهیزات و بسترهای لازم برای انجام طرح پیش‌بینی و هواپیماها هم تجهیز شده‌اند و این کار از دو روش ژنراتورهای زمینی و عملیات هوایی انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: طی نشست‌هایی که با سازمان هواشناسی کشور داشته‌ایم، این سازمان متعهد شد طی هشت ماه این مطالعات تمام شود تا در صورت امکان انجام این طرح به تمامی استان‌های کشور تعمیم یابد.

میدانی با اشاره به انجام طرح در 12 استان کشور افزود: این طرح از ابتدای سال آبی 94-93 آغاز خواهد شد و وزیر نیرو تاکید جدی بر باروری ابرها در محدوده استان تهران دارد. این مقام مسئول در وزارت نیرو بر انجام مطالعات امکان‌سنجی پیش از اجرای طرح باروری ابرها در هر منطقه تاکید کرد.

میدانی درباره تامین اعتبار مورد نیاز این طرح نیز گفت: در سال گذشته افزون‌ بر اعتبار مصوب باروری ابرها، صد میلیارد ریال اعتبار مازاد به این امر تخصیص یافت و همین امر موجب شد زیرساخت‌های لازم بخوبی تامین شود.

مرتضی افتخاری، رئیس موسسه تحقیقات آب نیز در این باره ادامه داد: باروری ابرها در ایران موجب افزایش 5 تا 20 درصدی بارش در مناطق اجرای طرح می‌شود. وی از استان‌‌های اصفهان، کرمان، فارس، یزد، آذربایجان‌ شرقی و غربی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، تهران، گیلان، مازندران و گلستان برای اجرای طرح نام برد.

وی درباره برخی اظهارنظرها درباره مشکل محیط‌‌ زیستی باروری ابرها با ترکیب‌‌های شیمیایی بیان کرد: حجم موادی که برای باروری ابر استفاده می‌شود، بسیار کم است به‌ طوری که هیچ اثر منفی در محیط‌زیست نمی‌تواند داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها