لیلا رضازاده گفت: مواد غذایی گروه کربوهیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیرهتری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.
وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.
به گفته این کارشناس تغذیه، کربوهیدراتهای حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا میبرند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قند خون را افزایش میدهند. بر این اساس مصرف کربوهیدراتهای تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.
وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود: توصیه میشود افراد نانهای تیره از جمله نان سنگک و «جو» که سبوس بیشتری دارند، استفاده کنند.
رضازاده معتقد است، نانهای سفید اشتها را بالا نگاه داشته و به چاقی منجر میشوند. میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر نان لواش است.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد