
داعش تهدید کرده است که در صورت متوقف نشدن عملیات آمریکا در عراق، یک خبرنگار آمریکایی دیگر به نام "استیون جویل ساتلوف" را سر میبرد.
تروریست های داعش در ویدئویی که روز سه شنبه منتشر کردند مدعی شدند استیون ساتلوف خبرنگار آمریکایی را در اختیار دارند و زندگی وی به اقدام بعدی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا بستگی دارد.
مردی که نقاب به صورت داشت و یک زندانی را که اعلام کرد نام او استیون ساتلوف است مقابل خود قرار داده بود به زبان انگلیسی اعلام کرد :« زندگی این شهروند آمریکایی به تصمیم بعدی اوباما بستگی دارد.»
تروریست های داعش پیشتر نیز ویدئویی را منتشر کردند که ظاهرا در آن بریده شدن سر جیمز فولی خبرنگار آمریکایی نشان داده می شود. این خبرنگار آمریکایی دو سال قبل در سوریه ناپدید شده بود.این ویدئو با عنوان « پیامی برای آمریکا » در پایگاه های اجتماعی منتشر شد.
تایید صحت و سقم این تصاویر ویدئویی در حال حاضر امکانپذیر نیست.
کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد عوامل اطلاعاتی آمریکا در تلاش برای تایید صحت ویدئویی هستند که کشته شدن یک خبرنگار آمریکایی را به دست گروه داعش نشان می دهد.
کیتلین هایدن سخنگوی کاخ سفید گفت :« ما ویدئویی را که ظاهرا کشته شدن جیمز فولی خبرنگار و شهروند آمریکایی را به دست داعش نشان می دهد مشاهده کرده ایم. جامعه اطلاعاتی آمریکا اکنون تلاش می کند هر چه سریعتر مشخص کند آیا این ویدئو صحت دارد یا خیر.»
منبع: شبکه خبر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد