خالکوبی ، زبان سرکشی و تباهی

جام جم آنلاین: بیروت هر سال در فصل تابستان شاهد هجوم گسترده دختران و پسران لبنانی برای خالکوبی نقش های مختلف روی بدن شان است.
کد خبر: ۶۹۸۷۷

به نوشته روزنامه الشرق الاوسط ، خالکوبی تاریخی کهن دارد و در گذشته برای شناخته شدن و شناساندن خود و وابستگی به قبیله و طبقه مشخص انجام می شد.
جوانان امروزه دوباره به این کار گرایش پیدا کرده اند و به منظورهای مختلف مثل زیبایی و اعلام اعتراض و سرکشی نسبت به خانواده ، مدرسه و حکومت ، اقدام به خالکوبی می کنند.
جوانان لبنانی بیش از سایر جوانان عرب به خالکوبی گرایش دارند چرا که به احزاب و گروه های مذهبی مشخصی وابستگی دارند و این وابستگی باعث شده به گونه ای با خالکوبی شخصیت و گرایش خود را نشان دهند.
دختران نیز در دو سه سال گذشته علاقه بسیاری به خالکوبی نشان داده اند ، دخترانی که اغلب بین 15 تا 25 سال سن دارند.
آن ها به خالکوب ها مراجعه می کنند تا برخی از حروف چینی یا لاتین یا نمادهایی مثل پروانه و گل بر روی بدن شان خالکوبی شود.
پسران خالکوبی روی بازو را دوست دارند. قیمت خالکوبی بین 30 تا 100 دلار است.

خبر یک روزنامههای السالوادور: طوطی دزدها را لو داد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها