فلفل و ادویه‌جات، زخم معده نمی‌آورد

یک فوق‌تخصص گوارش گفت: مصرف فلفل و ادویه‌جات در کسانی که زخم معده و اثنی‌عشر فعال دارند به تحریک بیماری‌ها و افزیش درد منجر می‌شود، اما به نوبه خود ایجاد زخم‌های گوارشی نمی‌کند.
کد خبر: ۶۹۷۳۲۲

دکتر محمد جعفر فره وش در گفت‌وگو با جام‌جم افزود: علت اصلی بیماری‌های گوارشی چون زخم معده و اثنی عشر میکروب‌هایی چون هلیکوباکتر یا مصرف برخی داروها و نیز استفاده از سیگار و الکل است. در برخی موارد نیز ترشح زیاد هورمون‌های گوارشی می‌تواند این نوع زخم‌ها را ایجاد کند.اما هیچ تحقیقاتی، اثرات منفی استفاده از ادویه‌جات و فلفل را در بروز این بیماری‌ها اثبات نکرده است.کمااین‌که برخی از انواع ادویه‌جات چون زعفران، دارچین و زردچوبه برای سلامت افراد نیز بسیار مفید تلقی می‌شود.

وی تاکید کرد: آنچه مهم است کسانی که زخم معده فعال دارند باید طی درمان بیماری‌شان از مصرف فلفل سیاه و تند و نیز مصرف زیاد سرکه، آبلیمو و آبغوره پرهیز کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها