ویژه برنامه های شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در رادیو و تلویزیون اعلام شد. شبکه 2 سیما در برنامه تصویر زندگی این هفته به روابط همسری حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) می پردازد.
کد خبر: ۶۹۶۳۹
در این برنامه - که امروز روی آنتن می رود - چند کارشناس و استاد دانشگاه درباره ویژگی های شخصیتی حضرت فاطمه (س) صحبت می کنند و دوشنبه 20 تیر ، حجت الاسلام راشد یزدی درباره روابط عاشقانه و صمیمانه حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) بحث می کند. شبکه رادیویی فرهنگ نیز به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) چند ویژه برنامه از گروههای اندیشه ، دانش و طرح و تامین برنامه برای پخش در نظر گرفته است . «شبستانه» ، از برنامه هایی است که این رادیو از ساعت 12 تا 2 بامداد فردا پخش می کند و درباره شخصیت حضرت زهرا(س) و آوازهایی مرتبط با شهادت آن حضرت است . «نمایش ویژه» حضرت زهرا(س) از ساعت 2 تا 2
و 15 دقیقه و «سوره کوثر» ، از ساعت 2 و 30 تا 3 و 30 دقیقه پخش می شود. این برنامه با حضور کارشناسان به بحث و بررسی درباره زندگانی و شخصیت حضرت زهرا(س) و ویژگی های اخلاقی آن حضرت می پردازد. «تشنه و دریا» و «ناگهان گریه» هم از دیگر برنامه های این شبکه رادیویی برای ایام عزاداری است . «داغ شقایق» نیز برنامه ای از گروه معارف شبکه 3 سیماست که به مناسبت وفات دخت پیامبر اکرم پخش می شود. پخش گزارش از هیاتهای عزاداری و سطح شهر تهران ، گفتگو با کارشناسان مذهبی و گزارش های مردمی پیرامون زن در جامعه امروز ، همچنین وله ، کلیپ و میان برنامه از دیگر بخشهای این برنامه است که شنبه ساعت 22 و 15 دقیقه پخش و روز یکشنبه ساعت 16 تکرار می شود.