لازانیا با تخم‌مرغ

لازانیا از جمله غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است . برای اینکه بچه های بدغذا بهتر کنار سفره بنشینند ، سرآشپز ما امروز برای تان دستور پخت لازانیا با تخم مرغ را آماده کرده است .
کد خبر: ۶۷۵۲۷۳

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم، سوسیس یا ژامبون: 100 گرم، سیر: 4 حبه، سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری: 100 گرم، پنیر صبحانه: 200‌گرم، گوجه‌فرنگی: 3 عدد، لازانیا یک بسته: 500 گرمی، پیاز: کوچک: یک عدد، تخم‌مرغ: 2 عدد، پنیر پیتزا: 100 گرم، کره و روغن: به میزان لازم، سس سفید: یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود. پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید. ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید. بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید. سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید. بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید. سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها