جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم با پشت کارد فشار دهید و آن را له کنید. سیر له شده را با روغن زیتون و ماست چکیده به آب پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. به این ترتیب سس مخصوص این کباب آماده شده است. دندهها را با دقت از هم جدا کنید و سعی کنید انتهای دندهها داخل گوشت بماند و شکل ظاهر آنها حفظ شود. دندهها را به مدت 8 الی 10 ساعت در سس مخصوص بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. در آخرین مرحله نمک را به گوشت اضافه کنید و آنها را به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم