جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم با پشت کارد فشار دهید و آن را له کنید. سیر له شده را با روغن زیتون و ماست چکیده به آب پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. به این ترتیب سس مخصوص این کباب آماده شده است. دندهها را با دقت از هم جدا کنید و سعی کنید انتهای دندهها داخل گوشت بماند و شکل ظاهر آنها حفظ شود. دندهها را به مدت 8 الی 10 ساعت در سس مخصوص بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. در آخرین مرحله نمک را به گوشت اضافه کنید و آنها را به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم