علی محرر افزود: به دلیل شدت سرما، بارندگیهای اخیر و کاهش دمای هوا برگ سبز چای به میزان کافی نرسیده است و همین امر موجب شد زمان برداشت این محصول حداقل ده روز عقب بیفتد.
وی بارندگیهای اخیر را برای باغهای چای بسیار مناسب عنوان کرد و گفت: این محصول به آب زیادی نیاز دارد، اما در سالهای اخیر به دلیل خشکسالیهای پیدرپی با کمبود آب برای تولید این محصول مواجه بودیم.
وی ادامه داد: هماکنون به دلیل کمبود منابع آبی حدود 97 درصد برگ سبز چای شمال کشور به شکل دیم و تنها 3درصد آن به شکل آبی تولید میشود که همین امر در کیفیت تولید نیز موثر است.
رئیس سازمان چای شمال کشور تصریح کرد: اواخر سال گذشته در اثر بارش سنگین برف در شمال کشور، بخشی از باغهای چای دچار یخزدگی و آسیب شد و تاکنون 27 درصد خسارت از طریق بیمه به کشاورزانی که دارای بیمه باغهای چای بودند، پرداخت شده است.
محرر خاطرنشان کرد: هماکنون حدود 30 هزار هکتار از اراضی گیلان و مازندران زیرکشت برگ سبز چای قرار دارد./ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد