امواج مایکروویو به درون غذا نفوذ کرده و مولکول‌های آب موجود در غذا را به حرکت در می آورند و حرکت مولکول‌های آب باعث تولید حرارت و گرم شدن غذا از درون می‌شود
کد خبر: ۶۶۰۶۶۸
طرز  کار اجاق‌های مایکروویو

به گزارش جام جم نما ، اشعه های نامرئی مایکروویو قادرند از هوا عبور کرده و پس از رسیدن به غذا، در ظرف چند دقیقه آن را گرم کنند. یک اجاق مایکروویو قادر است با سرعتی معادل 6 برابر سرعت اجاق‌های معمولی غذا را بپزند. اجاق‌های مایکروویو علاوه بر سرعت زیاد، سر و صدای زیادی هم در هنگام کار کردن تولید می‌کنند. صدای تولید شده توسط اجاق مایکروویو از لرزش ترانسفورماتورهای آن در هنگام تبدیل جریان و همچنین در اثر چرخش فن‌های خنک کننده تجهیزات الکترونیکی آن تولید می‌شود.

امواج مایکرو یا مایکروویوها، امواج رادیویی با طول موج کوتاه هستند که مقادیر زیادی انرژی با خود حمل می‌کنند. این امواج انرژی خود را به مولکول‌های آب موجود در درون مواد غذایی منتقل کرده و از این طریق غذا را می پزند.

چون امواج مایکروویو تمامی مولکول های آب را یک دفعه به لرزش درمی آورند، برخلاف اجاق‌های عادی که حرارت را از بیرون به تدریج به درون مواد غذایی منتقل می کنند، این امواج غذا را با سرعت بسیار بالاتری می توانند بپزند. امواج مایکروویو در حقیقت نوعی اشعه الکترومغناطیسی است. مانند اشعه X-Ray و...

امواج مایکروویو مانند سایر امواج الکترومغناطیسی در فضا با سرعت نور ( 300,000km/h) حرکت می‌کنند.
قطعات اصلی تشکیل دهنده یک اجاق مکروویو چه هستند و طرز کار آن چگونه است؟

1- ترانسفورماتور برای تقویت ولتاژ ورودی

2- مگنترون تولید کننده امواج مایکروویو

3- آنتن انتقال دهنده امواج مایکروویو

4- بازوی چرخان برای پخش کردن امواج مایکروویو به درون اجاق

5- برخورد امواج مایکروویو به دیواره‌های اجاق و بازتابیدن آن بر روی غذا

6- امواج مایکروویو به درون غذا نفوذ کرده و مولکول‌های آب موجود در غذا را به حرکت در می آورند.

7- حرکت مولکول‌های آب باعث تولید حرارت و گرم شدن غذا از درون می‌شود.

8- سینی گرداننده غذا برای اطمینان از رسیدن اشعه به صورت یکسان به غذا

9-فن‌ها

ترجمه و تحقیق :جواد ودودزاده - جام جم نما

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها