در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
در تازهترین این اقدامات، روز گذشته جان کری، وزیر خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی در مونیخ با رهبران مخالفان اکراین دیدار کرد. این اولین دیدار وزیر امورخارجه آمریکا با رهبران مخالف دولت اکراین بود.
به گزارش ایسنا، آرسنی یاتسنیوک وزیر اقتصاد پیشین و رهبر کنونی حزب یولیاتیموشنکو نخستوزیر پیشین اکراین، ویتالی کلیچکو رهبر حزب اودار، پترو پوروشنکو عضو پارلمان اکراین ، روسلانا لیدیچکو و یک خواننده پاپ از جمله افرادی بودند که با کری دیدار داشتند.
بنا به گفته منابع خبری، رهبران مخالفان اکراین در این کنفرانس امنیتی در مونیخ شرکت کردند تا شرایط اکراین را با جامعه جهانی در میان بگذارند.
این دیدار واکنش مقامات روسیه را به همراه داشت. بر همین اساس، دیمیتری روگوزین، معاون نخستوزیر روسیه دیدار بین کری و تعدادی از رهبران مخالفان اکراینی را یک «نمایش مضحک» توصیف کرد. البته این تنها اقدام و واکنش روسها نسبت به ناآرامیهای اخیر اکراین نبود.
به گزارش منابع خبری، با ادامه ناآرامیهای سیاسی در اکراین، پوتین اعلام کرد تا زمان تعیین تکلیف دولت آینده این کشور، اعطای کمک 15 میلیارد دلاری برای حل بحران اقتصادی اکراین معلق خواهد شد.به عقیده تحلیلگران، در واقع اظهارنظر پوتین درباره توقف کمکهای مسکو تا زمان تشکیل دولت جدید اکراین به معنای فشار سیاسی بر این کشور است تا کییف همچنان تحت نفوذ سیاسی مسکو باقی بماند.
از اوضاع داخلی اکراین نیز خبر میرسد دیمیتری بولاتوف، یکی از فعالان مخالف دولت که حدود هشت روز پیش گم شده بود، با جراحتهای فراوانی در جنگلهای اطراف کییف پیدا شد. وی در حالیکه با صورتی کاملا زخمی با تلویزیون اکراین مصاحبه میکرد، اظهار کرد ، گروهی وی را ربوده و طی این مدت بارها او را شکنجه کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: