مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
کره: یک پیمانه
گردو: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۶ عدد
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: یکدوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و کاملا بزنید تا حجم مواد دو برابر شود. زرده و سفیده را جدا کنید و سفیدهها را جداگانه باهمزن بزنید تا سفید و پوک شود. زردهها را دانه دانه به مواد کره و شکر اضافه کنید و هل را به آن بیفزایید. سپس گردوی پودر شده را اضافه کنید. آرد را با بکینگپودر مخلوط کرده و همراه با سفیده کم کم به مواد اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید. مواد آماده را در قالب بریزید و در دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. سپس ۴۵ دقیقه دیگر آن را روی درجه ۱۶۰ سانتیگراد قرار دهید. بعد از اتمام مدت و خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری/ معصومه رامشینی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است