جام جم آنلاین: وزارت بازرگانی ایالات متحده روز سه شنبه 12 آوریل اعلام کرد کسری موازنه تجاری امریکا در ماه فوریه 2005 میلادی به سطح بی سابقه 61 میلیارد دلار رسید و یک رکورد جدید را در کارنامه خود ثبت کرد.
کد خبر: ۶۲۸۳۲
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، وزارت بازرگانی امریکا اعلام کرد در ماه فوریه کسری موازنه تجاری ایالات متحده به رقم بی سابقه 61 میلیارد دلار رسید. افزایش قیمت های نفت و اشتهای سیری ناپذیر امریکایی ها برای کالاهای وارداتی خارجی دلایل عمده این کسری موازنه تجاری بی سابقه است.
رقم کسری موازنه تجاری ایالات متحده در ماه فوریه موجب تاسف تحلیل گرانی شد که رقم کسری موازنه تجاری امریکا را در این ماه 59 میلیارد دلار پیش بینی کرده بودند.
کسری موازنه تجاری ایالات متحده در ماه فوریه نسبت به کسری موازنه تجاری این کشور در ماه ژانویه که رقم 58 میلیارد و 300 میلیون دلار بود 4.3 درصد افزایش یافته است.
سال 2005 از نظر کسری موازنه تجاری برای ایالات متحده نوید بهتری از سال 2004 نمی دهد که در آن سال کسری موازنه تجاری این کشور به رقم رکورد 617 میلیارد دلار بالغ شده بود.
از نظر مقایسه ، کسری موازنه تجاری ایالات متحده در فوریه سال 2004 میلادی 45 میلیارد و 900 میلیون دلار بود.
در ماه فوریه 2005 ارزش صادرات ایالات متحده 100 میلیارد و 500 میلیون دلار بود که نسبت به ارزش صادرات این کشور در ماه ژانویه 0.1 درصد و ارزش واردات این کشور 61 میلیارد و 500 میلیون دلار بود که نسبت به ارزش واردات امریکا در ماه ژانویه 1.6 درصد افزایش نشان می دهند. ارقام ارزش صادرات و واردات ایالات متحده در ماه فوریه به نوبه خود ارقامی رکورد محسوب می شوند.