تفاوت تشخیص طعم در زنان و مردان

پزشکان با مطالعه ساختار پرزهای چشایی و ارتباطشان با واکنش‌های روانی در زنان و مردان، به نتایج جالبی درباره‌ اثرات یک ژن دست یافتند که بر تفاوت مزه‌ها در این دو جنس هنگام خوردن اثر می‌گذارد.
کد خبر: ۶۲۴۷۶۰
تفاوت تشخیص طعم در زنان و مردان

به گزارش جام جم سرا دانشمندان در این تحقیق دریافتند که برخی مواد غذایی خاص طعم بهتری در دهان خانم‌ها پیدا می کند که از جمله این طعم‌ها، طعم شیرینی و شکلات است.
طبق این بررسی‌ها دانشمندان اذعان داشتند که ژن مذکور در بروز چاقی بیشتر در زنان، نسبت به مردان اثرگذارتر است.
این ژن مرتبط با چاقی باعث می‌شود که بستنی و غذاهای شیرین به نظر خانم‌ها خوشمزه تر بیاید. دانشمندان امیدوارند با این کشف بتوانند راه حلی جدی برای پیشگیری و درمان چاقی در بانوان داشته باشند. زیرا این طعم لذتبخش شیرینی و شکلات در نظر بانوان، آنها را به خوردن هرچه بیشتر مشتاق می‌کند. پزشکان متذکر شده‌اند که علاوه بر این ژن، موارد دیگری مانند چاقی، اضافه وزن، سابقه ژنتیکی و استرس‌های محیطی نیز در بروز چاقی و اضافه وزن در زنان موثر است.

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها