قاضی علی افتخاری معاون قضائی دادگستری استان خوزستان در این باره به مهر گفت: پسر اعدامی به نام سمیر چندی قبل در جریان درگیری در یکی از روستاهای اطراف آبادان با ضربه های کارد مرتکب قتل پسر جوان دیگری شده بود.
سمیر پس از دستگیری در بازجویی ها مدعی شد مقتول مزاحم خواهرش می شده و او برای تذکر به پسر مزاحم سراغ او رفته که در جریان درگیری با ضربه کارد مرتکب قتل شده بود.
وی ادامه داد: سمیر پس از محاکمه در دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد که حکم در دیوان عالی کشور تایید شد. علی رغم تلاش مسئولان قضائی استان برای جلب رضایت اولیای دم آن ها حاضر به گذشت نشده و صبح امروز پسر اعدامی پای چوبه دار رفت.
سمیر قبل از اجرای حکم گفت: من قصد کشتن مقتول را نداشتم و فقط می خواستم به او تذکر بدهم اما در یک لحظه کنترلم را از دست داده و با کاردی که همراه داشتم او را زدم.
معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان خوزستان اظهار داشت: با اصرار اولیای دم پسر اعدامی صبح امروز در زندان کارون به دار مجازات آویخته شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد