مدیرکل میراث فرهنگی کرمان خبر داد

دستگیری 6 حفار غیرمجاز در راور

حفاری در خانه برای کشف عتیقه

ماموران پلیس آگاهی شهرستان پاکدشت در شرق تهران در بازرسی از یک منزل مسکونی تعدادی اشیای عتیقه کشف کردند.
کد خبر: ۵۸۳۳۶۱

علیش پور، دادستان پاکدشت در این باره به جام‌جم گفت: چندی پیش گزارش مردمی در ارتباط با حفاری در یک خانه مسکونی در یکی از محله‌های پاکدشت، در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه تحقیقات ماموران با دستور قضایی وارد محل شدند و مرد صاحبخانه را بازداشت کردند.

علیش پور تصریح کرد: پس از تحقیقات اولیه چون اشیای عتیقه کشف نشده بود، متهم با قرار قانونی آزاد و زیر نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: ماموران چند روز پس از آزادی متهم و اطمینان از کشف اشیای عتیقه با دستور قضایی به محل اعزام شدند و تعدادی اشیای عتیقه شامل شمعدان، کاسه و گلدان گلی و سنگ‌های طرح‌دار زیر خاکی متعلق به دور‌های مختلف تاریخی کشف کردند.

دادستان پاکدشت یادآور شد: با صدور دستور بازداشت، متهم در اختیار پلیس قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها