به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، فرهاد قدسی فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت اظهار کرد: با کسب خبری مبنی بر اینکه فردی با حفاری منزل شخصی خود در پی کشف اشیاء عتیقه است موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از شناسایی فرد مورد نظر او را به صورت نامحسوس تحت نظر قرار داده و در نهایت با اطمینان از فعالیت های او در فرصتی مناسب با کسب مجوز قضایی منزل او را مورد بازرسی قرار دادند.
وی گفت: ماموران در بازرسی از محل تعدادی عتیقه جات از نوع شمعدان ،کاسه و گلدان گلی و سنگ های طرح دار زیر خاکی مربوط به ادوار مختلف تاریخی را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت خاطرنشان کرد: در این رابطه متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی معرفی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: