کشف بیش از 500 قطعه طلسم از 3 شیاد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم از دستگیری سه فروشنده وسایل رمالی در استان خبر داد و گفت: در بازرسی از محل اختفای متهمان، بیش از 500 قطعه طلسم رمالی کشف شد.
کد خبر: ۵۷۹۸۵۵

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مهدی قدمی در این باره گفت: در پی گزارشی مبنی بر خرید و فروش وسایل رمالی و دعانویسی، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از دستور قضایی و شناسایی محل اختفای متهمان، سه نفر در این ارتباط دستگیر شدند.

سرهنگ قدمی افزود: اموال کشف شده از متهمان شامل 505 قطعه طلسم به اشکال مختلف و حک شده روی فلز، 76 برگه دعا حک شده روی پوست آهو، 251 بسته دعای آماده، چهار جلد کتاب دعا و طلسم، پوست حیواناتی از قبیل مار، گربه، آهو و نعل اسب همراه دعاهای نوشته شده، طلسم مهر و محبت برای ازدواج و طلسم جدایی زوجین کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی به جرمشان اعتراف کردند. سرهنگ قدمی یادآور شد: در تحقیقات بعدی مشخص شد متهمان پس از ارتباط با رمالان، وسایل مورد نیاز آنها را تهیه و زمینه کلاهبرداری از مردم را فراهم می‌کردند که با تشکیل پرونده‌ای، متهمان تحویل دادسرا شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان قم با هشدار به شهروندان گفت: متاسفانه برخی افراد با اعتقاد به خرافات واهی، گرفتار رمالان می‌شوند که لازم است مردم با هوشیاری بیشتر، در صورت مشاهده فعالیت چنین کلاهبردارانی، موضوع را به پلیس گزارش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها