مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله :700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
لیمو عمانی: به مقدار دلخواه
زرشک سیاه: یک سوم فنخان
زعفران و نمک: به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس کنید. گوشت را به شکل ریز خرد نمایید. پیازها را هم ریز خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید، پس از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
زعفران آب کرده را به این مخلوط اضافه کنید. سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و بگذارید تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
یک ربع قبل از اتمام پخت، زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و همراه با لیمو عمانی به خورش بیفزایید.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که معمولا در مجالس مهمانی مصرف میشود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد