jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۵۵۳۸۱۳ ۲۵ فروردين ۱۳۹۲  |  ۱۴:۰۹

مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و بویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.

زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط کودکشان را در پی خواهد آورد.
به گزارش گوگل هلث، دانشمندان با آزمایش روی 150 زن باردار دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف میکنند جان کودکشان را به خطر  می‌اندازند و خود نیز دچار زایمان زودرس می‌شوند.
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاکی است که زرشک و بویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و مصرف آنها تنفس مادران را با مشکل روبرو میکند.
>> باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
الزامات اقناع افکار عمومی

الزامات اقناع افکار عمومی

رهبر عالیقدر انقلاب در دیدار با اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا بر ضرورت اقناع افکار عمومی به منظور همراه‌سازی مردم در رعایت ضوابط و شیوه نامه‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های صادره از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا تأکید کردند.

در نقد، اسیر هواهای نفسانی نشویم

در نقد، اسیر هواهای نفسانی نشویم

تخریب و انتقاد در تعریف ماهیت و معنا با هم متفاوت هستند. به عبارتی، راه نقد از تخریب جداست، چرا که نقدکردن ملزومات و شرایطی دارد که یک منتقد باید به علم و تخصص آن مجهز باشد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر