یتیمچه یک نوع غذای قدیمی و سنتی است که بخصوص میان کهنسالان معروفیت خاصی دارد. دلیل نامگذاری آن هم این است که در پخت آن از گوشت استفاده نمیشود. طرز تهیه یک نوع یتیمچه با کدو را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۵۱۷۲۱

 

یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:

 

مواد لازم:

کدو: ۹ عدد کوچک

آب: ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۷ حبه

نعنا: ۲ قاشق غذاخوری

روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
۰
۰
.خوب بود

نیازمندی ها